Notícia a la Revista Amposta sobre la presentació de Mentides a mà alçada del membre de CREA, David Comuñas:

PRESENTACIO MENTIDES-AMPOSTA

El divendres 28 de novembre, David Comuñas ens va presentar a la Sala d’Adults de la Biblioteca el seu primer llibre en solitari: Mentides a mà alçada/Mentiras a mano alzada. Ell és un dels nous valors del món de les lletres, així presentat en les darreres Jornades de Lletres Ebrenques. El llibre és un recull dels textos (contes breus i poemes) que ha anat publicat durant aquest any en el seu espai web i disponibles a: www.eqhesdabit.art. Eqhes DaBit és el pseudònim de David Comuñas a la xarxa, un joc de paraules que combina llenguatge (eqhes=el que habla en silencio) i la professió de l’autor (la informàtica, amb la inclusió del Bit).

A l’acte van participar Xavier Miró que ha escrit el pròleg del llibre i que fèu la introducció i presentació de l’autor; i Tiffani Guarch que amenitzà la sessió tot llegint alguns textos de l’autor.

Fou una presentació ben completa: l’autor exposà diferents anècdotes, motivacions i inspiracions a l’hora d’escriure els relats; va explicar que cada text va acompanyat per una il·lustració puntillitsa (dibuixada a partir de punts) fetes pel mateix autor; vam veure el darrer curt de CREA (Bing) basat en un dels contes del llibre: Estás Vivo; i, per acabar, David va engegar un nou projecte: Les Paraules Prohibides: un llibre en blanc que espera ser emplenat amb aquelles paraules que al còmplice lector algun cop li han prohibit i pot escriure en el llibre. Aquest llibre col·lectiu estarà disponible a la Biblioteca per a qui vulgui participar en la seva construcció