DSC_0890Dissabte passat vam tenir el primer dia de rodatge del nostre nou curt, gràcies a la col·laboració de la Lira Ampostina i del personal del seu bar que ens ha cedit amablement els seus espais i ens han ofert la seva col·laboració.

Es tracta d’un projecte amb molts reptes i no sabem què en sortirà com a producte DSC_0873final… però estem molt contents de les persones que han acudit per a participar en el curt i han repetit ‘tomes’ les vegades que han estat necessàries.

Fem 5 anys i ho hem volgut celebrar gravant el nou curt envoltant-nos d’aquelles persones que ens han donant el DSC_0865seu suport en algun dels nostres projectes anteriors. Fer 5 anys i veure aquest nivell de col·laboració i mostres de suport ens encoratja a continuar endavant fent més coses…

Així que, Gràcies Laia, Asun, Josep, Pere, Jaume MB, Joana, Cristofol, Marisé, Eva, Mari Carmen, Ramon Angel, Ivan, Mariló, Laura, Imma, Alicia, Jaume MC, Judit, Antònia, Jaume MR, Montse, Goretti, Biel, Mariajo, Maiol, Abril, Marc, Joan Vicenç, Robert, Adoración i el personal del Bar de la Lira.
Gràcies!