El passat 20 de febrer CREA feia 10 anys i els ha fet en un any en el que COVID19 ens ha provocat un llarga etapa de confinament. Poques actuacions i poques celebracions hem pogut fet … però com que no es tracta de lamentar-nos (que ja hi ha una bona ristra de lamentacions per la xarxa) nosaltres pensem en el dia que tornarem a actuar, pensar, escriure, rodar, improvitzar … i CREAr .

Mentrestant esperem aquest dia, hem pensat anar revisitant la nostra -curta però continuada- trajectòria i anar compartint per les xarxes, sobretot a la nostra pàgina de Facebook (que si encara no li heu posat una ‘m’agrada’ ja trigueu).

A l’hora de començar la majoria de cops val la pena fer-ho pel principi … així que aquí teniu el primer curt de CREA. Es tracta del Videoglífic#1 , inclòs en el projecte Videoglífics: 10 curts, publicats un per mes, que amagava una frase feta feta imatge; el mot inventat ve de la unió de ‘Video + Jeroglífic’.

Aquest primer video ja té 3 dels distintius principals de CREA: molta participació d’amics i amigues (sobretot del municipi de Santa Bàrbara), la curta durada (pocs segons) i la manca de diàlegs (però sí de bona música).

Res més, amics i amigues, ens veiem -de moment- per les xarxes.