taulapoePOEsia és un projecte de CREA, homenatge a la figura d’Edgar Poe en forma de poemes, posats en imatges i que presentarem el proper DISSABTE 22/10 A LES 10:45 a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta, dins de les XI Jornades de Lletres Ebrenques.

Partint de dos poemes –La tumba de Edgar Allan Poe d’Stéphane Mallarmè i Homenaje a Edgar Allan Poe de Pere Gimferrer- CREA va obrir una convocatòria a les xarxes socials per a que qualsevol que vulgués pogués regalar-nos un poema homenatge a Poe. D’entre els rebuts vam escollir-ne un que, afegit als dos inicials, confeccionés un tríptic: POEsia, curtmetratge que adapta en imatges els tres poemes.

El poema escollit fou EDGAR ALLAN POE de la poetessa de Llorenç del Penedès Nati Soler Alcaide; escriptora de capçalera de la Biblioteca Pública Terra Baixa de El Vendrell. Ha publicat un dietari i diversos llibres de poemes –Les dents de la pluja, Les dents del gat o Poemes de pedra seca, entre altres- pels que ha rebut varis premis literaris. El proper dissabte gaudirem de la seva presència en la presentació de POEsia.

Agraïm la col.laboració desinteressada de tots els ‘autors i autora’ per a ajudar a fer possible POEsia de CREA i us esperem el dissabte per a que descobriu el nostre nou -i poètic- curtmetratge.