LA CANELA (22-04-14)Com ja sabeu, el passat 22 d’abril, CREA va participar en la Revetlla de Sant Jordi que va organitzar la Biblioteca d’Amposta. S’hi va poder gaudir de diversos actes relacionats amb la literatura.

CREA hi va oferir una lectura teatralitzada de petits fragments de l’obra La Canela de l’escriptora Francesca Aliern. Aquesta escriptora de Xerta és l’autora de capçalera de la Biblioteca i vam pensar que amb aquesta lectura li podíem oferir el nostre petit homenatge a una de les escriptores més rellevants de les Terres de l’Ebre.

La Canela és la historia de Manuel, un jove de poble dels anys ’80 que ha de marxar a Barcelona amagant la seva condició d’homosexual després d’un desengany amoròs. Allà intentarà guanyar-se la vida treballant de transformista en diferents cabarets de la ciutat. Vam escollir aquells fragments que podien resumir millor la historia i, òbviament, ens vam caracteritzar per a l’ocassió: transvestint-nos de dona. Pere, David i Xavier amb el maquillatge de Mariló van oferir l’actuació que us deixo en aquest video.

Gràcies, Francesca, pel llibre amb dedicatòria de La Canela!