IMG-20140715-WA0003Una de les persones clau del curtmetratge que estem preparant és la fotògrafa Laura Medrano. Ella ha estat l’encarregada de posar en imatges el guió que hem elaborat a partir del conte de David Comuñas. I ho ha fet venint expressament, i de forma desinteressada, des de Benidorm que és on viu.

A Laura Medrano la vam descobrir a la xarxa, un encontre càlid en el suposat espai fred de les xarxes. Un encontre virtual que demanava a crits una trobada real… només necessitàvem una excusa, un motiu i GEL, el nou curt de CREA, ha estat aquesta excusa.

IMG-20140719-WA0005El pare de Laura és fotògraf i podeu veure interessants treballs del sr. Fernando Medrano en el seu web, però a ella, tot i el contacte amb la fotografia de ben petita, la vocació li ha emergit fa ben poc… però la passió fotògrafa ja és imparable! Segons paraules extretes del seu web:  “con él aprendí a vivir la fotografía casi respirando con ella“.

Aquesta passió per la fotografia l’ha portat a Vietnam, Índia, Holanda, Brasil, La Toscana, Fes, Àfrica, a caçar aurores boreals, … i, fins i tot, a Amposta! engrescada en un projecte que li quedava lluny però que se l’està fent seu.

Podeu conèixer les seves fotografies i els que ens explica en el seu web i el seu blog: www.lauramedrano.es/

Gracias, Laura por tu implicación i generosidad!!