CARTELLLa productora Kutrefacto -tot un referent en cinema gore a les Terres de l’Ebre- porta 3 anys organitzant un Festival de cinema gore i fantàstic. Va començar petit però any rera any ha anat prenent cos i múscul i aquesta IV edició jo diria que és la més potent que han fet fins ara: per la consistència en la programació i per la presència d’un director com Nacho Cerdà: creador de curts gores en els seus inicis al costat de Jaume Balagueró; de films angoixants i malsans com Los Abandonados, el seu darrer film; i de ser responsable de la innovadora proposta Phenomena.

Aquest Festival té el detall de dedicar un raconet de la seva programació a ‘coses’ fetes a les Terres de l’Ebre i aquest any a CREA hem tingut l’honor de ser convidats i presentarem El Columnista.

El IV Fantastic Gore Festival d’Amposta tindrà lloc de l’11 al 14 de setembre a l’Auditori d’Amposta i durant aquests 4 dies hi hauran autèntiques maratons de curts en competició  i llargmetratges procedents de la penínsul·la però també internacionals.

El Columnista -acompanyat d’Au però Au, Teaser d’Ovella Negra i Notes des del cel– el podreu veure el dia de la inauguració del Festival, el dimecres 11/09/13 a les 19:00. (tot la informació del Festival en aquest enllaç.