Aquest anyCARTELL QUINZENA ARTISTICA 2013 CREA torna a participar en la Quinzena Artística que la Secció Cultural de l’Associació Tornai organitza a Sant Carles de la Ràpita. Aquest anys, però, no estarem en la inauguració com en les edicions anteriors, sinó que ens hem atrevit a tenir un espai d’exposició propi. Aquest any CREA muntarà una instal·lació al voltant i amb l’excusa de mostrar El Columnista.

Del 14 al 28 de setembre els locals comercials, bars i restaurants de La Ràpita es plenaran d’art. Fins a 20 exposicions es podran veure de forma simultània per tota la població durant els 15 dies que duri la Quinzena.

La gent de Tornai ja porta 6 anys tirant endavant aquesta interessant proposta per a fer ressó de treballs en pintura, escultura, fotografia o audiovisual i no sempre amb l’ajuda institucional que es mereixerien.

A CREA, amb el nostre modest treball, estem encantats/des de participar-hi cada any, fins ara com a convidats a la inauguració i l’edició d’enguany com a ‘artistes’ en un raconet de l’Oficina de Turisme/Esglèsia Nova de La Ràpita.

La inauguració serà el proper 14 de setembre a les 19:30 al Casal Cultural el Masset amb l’actuacio de Fibla DJ.

Us hi esperem!!