CORDEROS-FANGOFESTLa gent de Kutrefacto Films torna a comptar amb CREA per a formar part de la secció Made in Terres de l’Ebre del VII FangoFest Amposta, Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore.

Poc a poc aquest festival especialitzat -únic en el nostre territori- va aconseguint solera i solidesa. Ja porten 7 edicions i el nombre de projeccions i participants augmenta cada any. Aquest any s’instal·len en un espai nou i més gran: el cinema de la Lira Ampostina.

El FangoFest té lloc del 08 al 11 de setembre i compta amb 6 seccions: la Oficial Fantàstic (amb 32 curts), Oficial Terror (amb 20), Oficial Animació (amb 13), Oficial Maledictis (amb 13), Oficial Gore (amb 8) i Llargmetratges (amb 7).

Una de les grans novetats d’aquest anys és el Survival Zombie, una activitat de rol en la que Amposta es transforma es transforma en una ciutat plena de zombies i has de sobreviur, podeu obtenir més informació en el següent enllaç. Es tracta d’una experiència única!.

CORDEROS, el darrer curt de CREA, el podreu veure en pantalla gran el dia de la inauguració del festival, el 08/09 a les 20:15.

Us hi esperem!.