V fangofest amposta 10 a 13 septiembre Els propers 4 dies -del 10 al 13 de setembre- tindrà lloc el Vè FANGOFEST AMPOSTA -Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror, Animació i Gore (fins ara anomenat Fantastic Gore Festival), organitzat per la productora Kutrefacto i Morartis Films.

Es tracta d’un festival farcit de curtmetratges i films al voltant dels géneres del cinema de terror i fantàstic. Aquest any són més internacionals que mai i han rebut films de 20 països, un total de 292 curtmetratges i 21 llargmetratges que la organització ha reduït a 90 curts i 11 llargs… que són els que podrem gaudir els 4 dies de festival. En aquesta edició comptaran amb la presència de personalitats com: l’actriu Sandra Alberti (mítica protagonista de Escalofrío de 1978) i Salvador Sáinz, personalitat poliédrica (actor, director, productor, escriptor) vinculat durant els darrers 30 anys en el món audiovisual d’aquest país. També comptarem amb l’exposició d’obres de Ricard Obón: Hipòtesi Bíbliques.

Aquest any han tornat a convidar a CREA i presentarem Aparent Tranquil·litat (versió cinema mut) en l’apartat ‘Made in Terres de l’Ebre’ que tindrà lloc demà DIMECRES 10/09/14 A LES 20:15, just després de la inauguració del Festival. CREA acompanyarà en aquest apartat ebrenc a: Crown i A la Vora del riu (ambdós de Victor Masip), Un paseo antes del mediodía (Ricard Vives), Entre dos Mons (Lluís Ortega), No llores, mujer (Ulises García i Dani Senar), La consulta del doctor Forcadell (Jordi Galo) i el tráiler de Infección Zombi (Jacint Espuny).

Demà a les 20:00 tothom a l’Auditori d’Amposta (davant del Pavelló de Fires)!!!

.